Vitajte v novom easyname blogu!

Lesedauer < 1 Minute

Konečne je to tu: easyname blog odteraz žiari v novom šate! Čo je nové a na čo všetko sa môžete v blízkej dobe tešiť, vám prezradíme v tomto článku. 

Aj naďalej budeme používať osvedčený content-management systém WordPress. Toľko k tomu, čo ostáva nezmenené. Náš nový blog dostal nielen celkový nový vzhľad, ale aj…

Pútavý obsah a nové jazyky

Predovšetkým obsahovo vám chceme prinášať články so skutočne pridanou hodnotou. Práve preto, že náš easyname tím pozostáva z mnohých profesionálov, chceme sa s vami podeliť o odborné znalosti zo všetkych našich oddelení. Na blogu v budúcnosti nájdete nielen novinky z easyname, ale aj mnoho zaujímavych článkov, tipov a trikov k tvorbe a návrhom webstránok, k hostingom, doménam, optimalizácii pre vyhľadávače a mnoho iných. Popritom sa budú na blogu častejšie objavovať aj ďalšie zaujímavé odborné príspevky od hosťujúcich autorov!

Samozrejme, že to nie je všetko. Keďže chceme byť ešte bližšie k našim čitateľom vo viacerých krajinách, bude náš firemný blog prístupný nielen v nemeckom a anglickom, ale dokonca aj v slovenskom jazyku. A nie je vylúčené, že budeme neskôr písať a zdieľať naše články aj v ďalších jazykoch.

To všetko a ešte oveľa viac!

Od tohto okamihu sa na blogu ako prví dozviete o našich súťažiach, skvelých akciách a zaujímavých ponukách. Takže sa k nám určite oplatí občas nazrieť. Dufáme, že sa vám bude obsah páčiť a tešíme sa na veľa ďalších skvelých článkov!

Váš easyname tím

PS: Samozrejme sa budeme tešiť na každý jeden nápad a podnet od vás. Stačí nám napísať e-mail na blog@easyname.com

easyname je známym rakúskym poskytovateľom webhostingových, doménových a webových služieb so sídlom vo Viedni. V Rakúsku úspešne pôsobí už od roku 2006 a medzičasom aj na viacerých európskych trhoch ako napríklad v Nemecku, Švajčiarsku, Francúzsku, Taliansku, Veľkej Británii a na Slovensku.

Vo Viedni má dve vlastné a moderné datacentrá, v ktorých sú na vysokovýkonných serveroch bezpečne uložené všetky dáta. easyname záleží na bezpečnosti každej webstránky, preto je oficiálnym sponzorom Let's Encrypt a bezpečnostné SSL certifikáty ponúka ako samozrejmosť ku každému hostingovému balíku zdarma. Vďaka intuitívnym nástrojom na tvorbu webových stránok, e-shopov a viac ako 70 Easy Install Apps uľahčuje každému rýchly štart do online sveta.