Zdokonalili sme nástroj na tvorbu webových stránok!

Lesedauer 2 Minuten

Náš nátroj na tvorbu webových stránok je ešte lepší, ako kedykoľvek predtým! Pribudlo v ňom mnoho nových funkcií, dizajnov a features, ktoré už len čakajú na to, čo ich objavíte a začnete používať! 

Ovládanie je teraz ešte jednoduchšie

Vlastnú webovú stránku si môžete odteraz šikovne vytvoriť sami a dokonca ešte rýchlejšie ako predtým! Zjednodušili sme jej ovládanie a urobili ju intuitívnejšou. S prehľadne usporiadanými kľúčovými nastaveniami v bočnom paneli môžete teraz upravovať väčšinu svojho obsahu priamo na stránke a to len jednoduchým kliknutím na príslušné tlačidlo. 

Použite náš intuitívny nástroj na vytvorenie webovej stránky aj vo vašom smartfóne

Náš intuitívny nástroj na tvorbu webových stránok je optimalizovaný aj na používanie a ovládanie v smartfónoch. Takto si môžete odteraz aktualizovať vaše webstránky kdekoľvek a kedykoľvek. Tlačidlá a ovládacie prvky sú navrhnuté tak, aby čo najefektívnejšie využívali malý priestor na displeji vášho mobilného telefónu a zabezpečili, aby ste ich mohli používať čo najjednoduchčie.

Množstvo nových dizajnových šablón 

Pridali sme mnoho nových dizajnových šablón, takže si môžete svoje webové stránky sami prispôsovať podľa vašich predstáv. Či už ide o webstránku spoločnosti alebo blog, odteraz si môžete vybrať ešte zo širšej ponuky, najmä čo sa týka spomínaného dizajnu a možností na editovanie. Balíky Premium a Unlimited obsahujú aj niekoľko kreatívnych šablón pre váš internetový obchod. 

Bezplatný SSL certifikát 

Čo sa týka prenosu firemných i súkromných údajov cez internet, zabezpečené pripojenie by malo byť dnes už samozrejmosťou. Preto aj náš nástroj na tvorbu webových stránok obsahuje bezplatný SSL certifikát, ktorý si môžete aktivovať jedným kliknutím. Nastavenie vašej vlastnej zabezpečenej stránky nebolo ešte nikdy jednoduchšie! 

Veľmi jednoduchá aktualizácia

Zaujal vás náš intuitívny nástroj a chceli by ste ho rovno aj začať používať? Žiadny problém! 

Stačí sa ako obvykle prihlásiť do vášho ovládacieho panela easyname, kde sa vám zobrazí okno s možnosťou aktualizácie. Potom stačí jednoducho kliknúť na”aktualizovať teraz” v ľavom rohu a môžete začať pracovať s novou verziou. Samozrejme ostane vaša stránka a dáta tak, ako obvykle. Myslite na to, že po úspešnej aktualizácii sa nemôžete vrátiť späť k staršej verzii.

Samozrejme nie je problém, ak chcete pokračovať aj naďalej v pôvodnej verzii. V tomto prípade stačí, ak aktualizáciu zatvoríte kliknutím na tlačidlo “X” v ľavom hornom rohu. Nezabudnite ale, že takto prídete o možnosť využívať všetky nové, zjednodušené funkcie. Ak chcete predsa len prejsť na novú verziu, stačí kliknúť na tlačidlo “viac” v hornej časti panela, kde následne opäž vyskočí Pop-up okno pre aktualizáciu. 

A je toho ešte oveľa viac…

K novej verzii nástroja na tvorbu webových stránok plánujeme toho ešte viac, najmä čo sa týka praktických features, ako napr. viacjazyčné webové stránky a modulárne dizajnové funkcie. Takže, aktualizácia skutočne stojí za to! ☺

Bernhard Ehn